......

Een kwestie van vertrouwen

Inzicht in Software Kwaliteit

Wat is de technische kwaliteit van onze software? Kunnen we delen van de software opnieuw gebruiken? Is de geleverde software goed te beheren? Vragen waar veel managers antwoord op zouden willen krijgen.

Solutions and Projects heeft specialisten op het gebied van de analyse van source code. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geautomatiseerde onderzoeksgereedschappen.

Door onderzoek te doen naar de kwaliteit van software is het niet langer meer noodzakelijk te vertrouwen op het gevoel "dat het wel goed zit" met de kosten van onderhoud, betrouwbaarheid en veiligheid van software pakketten en systemen.

IT Managers wordt een management perspectief geboden waarmee beslissingen onderbouwd kunnen worden. Met de onderzoeksmethoden van Solutions and Projects worden de risico's van de software in kaart gebracht. Vragen kunnen worden beantwoord over de bruikbaarheid en de veranderbaarheid van ontwikkelde software.

Met de trend om software via offshoring te laten ontwikkelen is ook de behoefte toegenomen om inzicht te krijgen in de kwaliteit van de geleverde resultaten. Maar ook bij inshoring en inhouse development is het verkrijgen van een onafhankelijk advies vaak van groot belang. Solutions and Projects kan snel inzicht verschaffen en helpt risico's te vermijden.

 

©2009 Solutions and Projects bv